Op 31 mei en 1 en 2 juni 2018 is Kantens en omgeving het decor van Parels van het Noorden, gepresenteerd door Laway Arts. Zet deze data vast in uw agenda!

Het Groninger land is de ruimte die bewoners met elkaar verbind, waar we van genieten en trots op zijn en bij Parels van het Noorden de inspiratiebron voor kunst en cultuur. Het decor waar inwoners hun talenten laten schitteren. 

Toke van Oorsouw, artistiek leider Laway Arts: “Parels van het Noorden staat voor de mensen zelf. Inwoners uit verschillende dorpen op het Hogeland zijn de afgelopen maanden al enthousiast bezig om door middel van diverse kunstvormen uitdrukking te geven aan dat wat hen inspireert. Dat is prachtig om te zien en er worden hele mooie dingen gemaakt. Op deze manier willen wij in de regio de amateurkunst een impuls geven. Aanmelden om mee te doen kan nog steeds en uiteindelijk komt alles samen in Parels van het Noorden op 31 mei en 1 en 2 juni.”

Het programma vindt plaats op o.a. de Borg Ewsum, langs het wandelpad tussen Middelstum en Kantens, in ’t Schienvat, bij Molen Grote Geert en in en bij de Theaterwerkplaats in Kantens. De optredens en activiteiten variëren van theater, dans, soundscape, DJ en ‘druksels’ workshops tot muziek, een expositie, Syrische barbecue en nog veel meer.

Een groot aantal activiteiten en optredens zijn gratis en voor een paar dient een kaartje te worden gekocht. Voor een uitgebreid programma of het kopen van kaarten? www.parelsvanhetnoorden.com. Meer informatie en het laatste nieuws ook op Facebook/parelsvanhetnoorden.

Meedoen staat centraal bij Parels van het Noorden. Aanmelden kan nog via info@lawayarts.com. Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig!